Je kent het wel, dat gevoel van “oef! Tis bijna weekend”. De hashtag ‘Thank God It’s Friday’ (#TGIF) is er niet zomaar gekomen, wat dacht je wel?! Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Het gevoel van ontlading na een zware werkweek, met of zonder jengelende kinderen, zweterige sportsessies en te strenge diëten, maar met het vooruitzicht op leuke plannen, heerlijk eten of lekker niets doen en alleen maar denken aan ontspanning! Dat gevoel, dat inmens zalig en beloftevol gevoel… Kan je je het een beetje voorstellen?

Wel dat gevoel mét een Amerikaans Black Friday sausje erop, dat doop ik vanaf vandaag officieel om tot “Black FriJAY”! We zijn tenslotte niet alleen blij dat het vrijdag -en dus bijna weekend- is, nee nee je kan op de koop toe ook nog eens leuke solden scoren! Daar voel je toch spontaan een vreugdedansje van opkomen?

Maar… hoezeer ik hier ook sta te springen van enthousiasme, toch hangt er voor ons -kleine zelfstandigen- ook een wrange nasmaak aan. Want geef toe, wie profiteert het meest van deze periode? De grote spelers op de markt… En wat zijn wij kleine zelfstandigen niet? Juist… Groot…

Wees niet getreurd, dat betekent niet dat we met GrandEleganza niet willen meedoen. Wie mij persoonlijk kent weet ook dat ik zelf de grootste koopjesjager ooit ben 😉 Ik gun het jullie, lieve klanten, met gans mij hart. Maar ik hoop dat je dan ook lokaal durft te kopen en de kleine zelfstandigen durft verkiezen boven de giant retailers, want je doet er ons zo’n groot plezier mee!

Dus laat je gaan, ga helemaal los morgen op FriJAY en kies bewust, kies Belgisch, kies lokaal, kies klein en steun hiermee de kleine zelfstandigen, die dit jaar nog meer ploeteren dan daarvoor!

ps: Op 27/11: Gratis verzending + 30% korting op de collectie (m.u.v. sandalen en ballerina’s) met de kortingscode ‘BLACKFRIJAY’ + er wordt een waardebon van 50€ verloot onder de kopers (6 maanden geldig)!

JAYYY!! 😀