Dag lieve klanten,

Ik wil beginnen met mijn excuses aan te bieden dat jullie zolang hebben moeten wachten. Maar er is goed nieuws! Na weken van kleine en grote probleempjes kunnen we vanaf NU officieel van start gaan! De website staat eeeeeiiinnndddeellliijjjkk online! #vreugdedansje

Vanaf heden kan je dus shoppen naar hartenlust! Er is al een groot deel van de zomercollectie 2019 binnen. Een andere deel wordt in de komende weken geleverd. Ook voor het tussenseizoen zijn de lage enkellaarsjes aangevuld.

Wij hebben ons best gedaan om een stijlvolle, elegante en modieuze collectie uit te kiezen. Voor ieder wat wils: ballerina’s, platte sandalen of sneakers als je voor casual en comfortabele look wil gaan. Pumps, hoge sandalen of sleehakken als het iets vrouwelijker en eleganter mag zijn.

We verwelkomen een aantal nieuwe merken, waaronder het merk Vionic. Jammer genoeg voorlopig enkel beschikbaar in maat 42 en 43 maar hét merk als je er én vrouwelijk wil uitzien én comfortabel door het leven wil gaan. Ze beschikken namelijk allemaal over een ingewerkte orthopedische zool die dezelfde ondersteuning biedt als een losse steunzool. Nooit geen pijnlijke voeten meer dus in platte slippers of ballerina’s omdat je je steunzolen niet kan dragen!

Ook van Bella B worden wij helemaal enthousiast. Een nieuw Portugees merk die uitblinkt in elegante schoenen voor dames met een grotere schoenmaat! Een voorbeeldje vind je hieronder, een prachtige peeptoe in suède.

We kijken al uit naar jouw mening! Heb je vragen of opmerkingen, laat dan niet na om contact op te nemen!

Vele groetjes,

GrandEleganza

ps: Met de kortingscode ‘Openingskorting’ krijg je dit weekend 10% korting bij een aankoop vanaf 50€!