Ik val maar direct met de deur in huis. Want ik baal… big time! Ik baal ervan dat ik hier een bericht moet aanmaken met als titel ‘totale uitverkoop’. Ik baal ervan dat ik dit project niet tot een gigantisch succes heb kunnen omtoveren zoals gepland. Ik baal ervan dat ik de stekker er moet uittrekken… Ik baal, ik baal, ik baal

Psycholoog: 'Er blijft een taboe hangen rond mentale gezondheid en dat is zó spijtig' - Gezond.be

Het is een onwijs moeilijke beslissing geweest, want ik heb met zoveel plezier jullie pakketjes gemaakt, bedankingsbriefjes geschreven, nieuwe collecties gaan uitkiezen, trends opgevolgd,… Maar het leven had andere plannen voor mij. Plannen met een moeilijkere uitkom, met minder opslagruimte en minder financiële zekerheid. En toen kwam Corona natuurlijk. We weten allemaal wat daar de gevolgen van zijn.

Wie mij kent weet dat ik een open boek ben. Ik ga dan ook niet onder stoelen of banken schuiven waarom ik GrandEleganza niet verder kan uitbouwen. We hebben nu eenmaal niet alles onder controle in het leven.

Maar m’n hart bloedt. Ik heb het gevoel dat ik jullie in de steek laat, want zoveel spelers zijn er niet op de markt die denken aan de dames met een grotere schoenmaat. Maar ik zou mezelf niet zijn, mocht ik naast balen toch ook niet proberen dromen. Ik droom ervan dat iemand (of misschien wel een duo? GrandEleganzaklinkt niet slecht toch?) het lef heeft om in dit avontuur te springen en met veel enthousiasme en knowhow GrandEleganza naar een hoger level kan tillen. Iemand die zijn/haar hart en ziel in dit project kan leggen en met liefde tijd investeert in de website en alles wat daar bij hoort.

Dus ik reken op jullie, lieve klanten! Ik reken erop dat jullie massaal de stock gaan opkopen, maar vooral dat jullie veel reclame maken zodat iemand jullie poezelige voeten van al dat moois kan blijven voorzien! Deel het facebookbericht over de totale uitverkoop en overname op jullie facebook- of instagrampagina, vertel over deze zaak tegen vrienden, familie en kennissen & wie weet vinden we onze reddende engel!

Sharing is Caring SVG Cut file by Creative Fabrica Crafts · Creative Fabrica

Intussen tijd blijf ik naarstig jullie schoendozen inpakken, postlabels plakken en vragen beantwoorden. Wees wat geduldig, this is a one (wo)man show. Ik verwerk alles zo snel als mogelijk!

Ik wil afsluiten met een welgemeende dankjewel! Dankjewel voor de afgelopen 3 jaar. It has been a hell of a ride! Dankjewel voor het vertrouwen, de bemoedigende woorden, de vele bestellingen,… Zonder jullie had ik het geen 3 jaar vol kunnen houden!

Dank je wel kaartje - Bedankkaartjes | Kaartje2go

Groetjes,

Purdy van GrandEleganza

ps: de volledige collectie is beschikbaar met een korting van minimum 50%! Omwille van deze kortingen is retour uitzonderlijk niet mogelijk.