Over Ons

 

GrandEleganza wil dames met een grotere schoenmaat de perfecte schoenen laten dragen door een ruime selectie aan te bieden van elegante en modieuze damesschoenen vanaf maat 41 t.e.m. maat 45. Al onze modellen zijn zorgvuldig uitgekozen door de oprichtster Charlotte De Ridder die zelf schoenmaat 43 heeft en als geen ander de dagelijkse problemen kent die vrouwen op grote voet ondervinden.

Wie is Charlotte?                                                                                                                                                              

DSC_5625

  • Jonge onderneemster van 22 jaar
  • Afgestudeerd als bachelor Bedrijfsmanagement:Internationaal ondernemen
  • Passie voor mode en schoonheid
  • Schoenmaat 43
  • Wilt de wereld verbeteren 🙂

 

Ontstaan

Charlotte kon in het verleden nooit mooie en elegante schoenen vinden in haar maat en dit leidde tot grote frustraties en teleurstellingen. Ze vond dat het tijd was dat iemand dit probleem zou aanpakken en nam het heft in eigen handen door deze webshop op te richten.

GrandEleganza is ontstaan uit het afstudeerproject waar Charlotte in haar laatste jaar internationaal ondernemen aan werkte. Het project viel al meerdere keren in de prijzen zoals de prijs van ‘beste afstudeerproject’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

Alsof dat nog niet genoeg was won het project de wedstrijd ‘Plezante premies voor plezante projecten’ van de radiozender Q-music en ontving Charlotte €8.000 en is het project is ook nog uitgekozen als ‘meest beloftevolle studentenidee van 2016’ door VOKA en stad Antwerpen.

 

Als je bij GrandEleganza koopt, steun je een jonge en dynamische onderneming die als missie heeft om alle vrouwen met grote voeten te helpen. Geen frustraties meer, enkel shop plezier!