Doel?

GrandEleganza wil dames met een grotere schoenmaat helpen in hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Dit door een ruime selectie aan te bieden van betaalbare, elegante en trendy damesschoenen vanaf maat 42 t.e.m. maat 45. Al onze modellen zijn zorgvuldig uitgekozen door zaakvoerster Purdy Bogaert die zelf schoenmaat 42.5 heeft en als geen ander de dagelijkse problemen kent die vrouwen met grote voeten ondervinden.

 

Wie is Purdy? 

  • Vrouw van 32 jaar met een ondernemende geest
  • Kersverse mama sinds juni 2018
  • Afgestudeerd als master in de klinische psychologie, met ervaring in de bedrijfspychologie
  • Shoe addict (welke vrouw niet hé?!)
  • Schoenmaat 42.5
  • People pleaser, sociaal & enthousiast, creatieve & bezige bij

Ontstaan?

GrandEleganza is ontstaan uit een afstudeerproject van een studente Internationaal Ondernemen- Charlotte De Ridder- in 2016. Haar project viel meerdere keren in de prijzen en werd onder meer beloond met de prijs van ‘beste afstudeerproject’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Alsof dat nog niet genoeg was won het project de wedstrijd ‘Plezante premies voor plezante projecten’ van de radiozender Q-music en ontving Charlotte €8.000. Als kers op de taart werd het project ook nog uitgekozen als ‘meest beloftevolle studentenidee van 2016’ door VOKA en stad Antwerpen.

Eind 2018 gaf Charlotte de fakkel door aan huidig zaakvoerster, Purdy Bogaert, die met enthousiasme dit beloftevolle project doorzet.

 

Persoonlijke aanpak?

Bij GrandEleganza willen we ons onderscheiden door het aanbieden van een persoonlijke aanpak. Online bestellingen worden steevast voorzien van een persoonlijke boodschap en worden op korte termijn correct afgehandeld. Lijkt via internet aankopen jou een ‘risky business’? Geen probleem! Kom dan naar 1 van onze pasmomenten in de pop-up’s die we regelmatig aanbieden in de grote steden van België.  Bovendien zullen we hiervoor samenwerken met andere handelaars waardoor je misschien nog een paar leuke oorbellen of handtas vindt die matcht bij jouw schoenen!

Het is tevens mogelijk om kosteloos en zonder aankoopverplichtingen een afspraak te maken in de buurt van Oudenaarde, waar de stockplaats zich bevindt. Dit kan van maandag tot donderdag na 19u, op vrijdag/zaterdag en zondag van 09u-21u.

 

Als je bij GrandEleganza koopt, steun je bovendien een jonge en dynamische onderneming die als missie heeft om alle vrouwen met grote voeten te helpen. Geen frustraties meer, enkel shopplezier!