Doel?

GrandEleganza wil iedereen met een grotere damesschoenmaat helpen in hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Dit door een ruime selectie aan te bieden van betaalbare, elegante en trendy damesschoenen vanaf maat 41 t.e.m. maat 45. 

Wie zijn wij?

 • Er was eens een voetje…
  Wij zijn Nathalie & Jesse en starten met het verder schrijven aan dit fantastische sprookje waar nooit een einde aan hoeft te komen.
  Heel lang geleden vertrokken wij samen op een intens en kronkelend levenspad.
  Op dat pad kwam GrandEleganza ineens opdagen.
  GrandEleganza is een inclusieve webshop met damesschoenen in grote maten voor al wie het schoentje maar passen wil!
  Geografisch zijn we centraal gelegen in Vlaanderen en makkelijk bereikbaar te Melle, op een boogscheut van Gent tussen de twee snelwegen E40 en E17 in.
  Passen kan op ons adres maar wel na een afspraakje aub, een fysieke winkel zit er voorlopig nog niet in.
  Wij zijn héél open van geest voor elke unieke persoonlijkheid en indien gewenst is absolute discretie geen enkel probleem.
  Jesse is zelf trans-vrouw en weet maar al te best hoe hoog de drempel kan zijn om een gepaste schoen te vinden.
 • Tot weldra bij één of beide zotte (schoen)dozen van GrandEleganza!

Ontstaan?

GrandEleganza is ontstaan uit een afstudeerproject van een studente Internationaal Ondernemen- Charlotte De Ridder- in 2016. Haar project viel meerdere keren in de prijzen en werd onder meer beloond met de prijs van ‘beste afstudeerproject’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Alsof dat nog niet genoeg was won het project de wedstrijd ‘Plezante premies voor plezante projecten’ van de radiozender Q-music en ontving Charlotte €8.000. Als kers op de taart werd het project ook nog uitgekozen als ‘meest beloftevolle studentenidee van 2016’ door VOKA en stad Antwerpen.

Eind 2018 gaf Charlotte de fakkel door aan Purdy Bogaert, die met enthousiasme dit beloftevolle project verderzetten om uiteindelijk bij ons terecht te komen in April 2022.

Persoonlijke aanpak?

Bij GrandEleganza willen we ons onderscheiden door het aanbieden van een persoonlijke aanpak. Online bestellingen worden steevast voorzien van een persoonlijke boodschap en worden op korte termijn correct afgehandeld. Lijkt via internet aankopen jou een ‘risky business’? Geen probleem! 

Pop-ups & verschijning van onze zaak op beurzen is nog een beetje toekomstmuziek maar we werken eraan.

Het is tevens mogelijk om kosteloos en zonder aankoopverplichtingen een afspraak te maken in de buurt van Gent, te Melle, waar de stock zich bevindt. Dit kan van maandag tot vrijdag na 19u, op zaterdag en zondag van 09u-21u na een concrete afspraak.

Als je bij GrandEleganza koopt, steun je bovendien een jonge en dynamische onderneming die als missie heeft om iedereen met grote voeten te helpen aan de mooiste en meest elegante damesschoenen

Geen frustraties meer, enkel shopplezier!